Bashkësia Islame për Preshevë Bujanoc dhe Medvegj ( BIPBM) njoftim për Sunetimin pa Pagesë

Bashkësia Islame për Preshevë Bujanoc dhe Medvegj ( BIPBM) njoftim për Sunetimin pa Pagesë

Të nderuar qytetarë të Luginës së Preshevës, Bujanocit dhe Medvegjes ju njoftojm se Bashkësia Islame për Preshevë Bujanoc dhe Medvegj ( BIPBM) është përfituese e nje projekti nga Komona e Burses – Turqis për bërjen Sunet të femijeve pa pages .
Ky projekt do tē filloj të realizohet mbas muajit të shenjt të Ramazanit , gjegjsisht në javet e para te muajit Korrik 2017
Afati i paraqitjes vazhdon deri më 30.06.2017,
Kërkohet:
– Emri dhe mbiemri i fëmiut,
-Emri i Prindit
– Data e lindjes,
– Numri personal.

Ju mund të lajmëroheni për çdo informat në këtë numër të telefonit.
Tel; 063 710 9943 Preshevë
Tel; 063 1825 111 Bujanoc

Shkruaj koment

Emaili juaj nuk do te publikohet.
Fushat e kerkuara*