BIK në Preshevë shënon natën e madhe të Kadrit

BIK në Preshevë shënon natën e madhe të Kadrit

Këshilli i bashkësisë islame të Kosovës në Preshevës ka mbajtur manifestim fetar me rastin e natës së madhe të Kadrit. Me këtë rast të pranishmëve iu është drejtuar kryetari i Kshillit të Bshkësisë Islame të Kosovës në Preshevë Sevdail Jakupi dhe kryetari i shoqatës kulturore Dituria në Preshevë.

 

Të pranihsmëve me një fjalim iu drejtua edhe kryetarja e komunës së Preshevës Ardita Sinani.

 

 

Manifestimi ishte i pasur edhe ilahi e këndim nga Kur’ani famëlartë ndërsa pjesë e këtij programi fetar ishte edhe shkolla e hifzit El Hidaje në Preshevë.

Shkruaj koment

Emaili juaj nuk do te publikohet.
Fushat e kerkuara*