Ky është njësiti i parë i UÇK-së në Tanushë në shkurt të vitit 2000 (FOTO)

Ky është njësiti i parë i UÇK-së në Tanushë në shkurt të vitit 2000 (FOTO)

Në fillim të vitit 2000 ishin formuar edhe njësitet e para të Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare në Maqedoni. Njësiti i parë ishte stacionuar në Tanushë në shkurt të vitit 2000, informon INA. Ky njësit ishte edhe ndër të parët që ishte në terren dhe që po përgatitej për të krisur luftën përballë forcave maqedonase të sigurisë. Udhëheqës të tij ishin komandantët: Xhezair Shaqiri – komandant Hoxha, Fadil Nimani – Tigri, Sami Ukshini – Sokoli, Miftar Islami – komandant Tali, komandant Kinxhi,dhe emra të tjerë. (INA)

Tags: Maqedoni, Tanush, UCK

Shkruaj koment

Emaili juaj nuk do te publikohet.
Fushat e kerkuara*