Prezentohet gjenerata e re e ushtarit Rus

Prezentohet gjenerata e re e ushtarit Rus

Qendra per hulumtime ushtarake ruse ka paraqitur per publikun gjeneraten e re te pasjeve dhe veshjeve moderne te ushtarit rus, prototipi i pare i lansuar per publikun permban helmete super moderne te teknologjise se larte si dhe pancire komod te cilet mund te perdoren 24 pa shkaktuar lodhje tek ushtari rus.

Prezentimi u be ne “National University of Science and Technology (MISIS) ne Moske. Te dizajnuara nga qendra per hulumtime precize ne Moske e cila njihet si qendra me e madhe ruse e cila bashkpunon ngushte me qeverine Ruse.

Ushtari Rus i gjenerates se re

Russia Combat

Prezentuesi i ketij inovacioni tregon se ekipi ende po punon deri ne zhvillimin e nje ushtari komplet autonom i cili do te jete ne gjendje te merr vendime deri ne ate mase sa te detektoj sulmet e mundshme terroriste apo kerkim ndihmen nga qeniet njerzore.

Synimet e ketij instituti jane krijimi i nje “Cyberg” i cili do te zevendesoj ushtarin rus ne toke, ajer, orbite, dhe per kete jane te bindur se mund te ndodh prandaj edhe kane bushkepunim me shumicen e instituteve kerkimore ne bote qe zhvillojne Intelegjencen Artificiale.

Shkruaj koment

Emaili juaj nuk do te publikohet.
Fushat e kerkuara*