(VIDEO) KBIK në Preshevë shtroi iftar të përbashkët në qendër të qytetit

(VIDEO) KBIK në Preshevë shtroi iftar të përbashkët në qendër të qytetit

Këshilli i bashkësisë islame të Kosovës në Preshevë ka shtuar iftar tël përbashkët në qebdrë të qytetit.

Në sofrën e ifarit ishin të ftuar mbi 400 qytetarë duke përfshirë figura të jetës publike, afaristë , kryetarë të bashkësive lokale dhe shumë qytetarë të luginës së Preshevës.

Ifatarin e përbaskët e ka vlerësuar lartë edhe kryetarja e Preshevës Ardita Sinani.

Tags: iftari, KBI

Shkruaj koment

Emaili juaj nuk do te publikohet.
Fushat e kerkuara*