Xhelal Memeti: Jap dorëheqje, por kokën lart !

Xhelal Memeti: Jap dorëheqje, por kokën lart !

Të nderuar qytetarë të Komuës së Preshevës.

Përmes këtij shkrimi dua të informoj opinion e gjërë dhe mbështetësit e mi, se unë Xhelal Memeti deri më tani kryetar i nëndegës së PVD-së në Miratoc dhe Zv.Kryetar i degës në Preshevë,jap dorëheqje të pa revokueshme nga çdo funksion i imi brenda PVD-së.

Për të ju informuar saktësisht dhe më gjerësisht mbi këtë vendim , un do të prononcohem në një konferencë për media që do të bëhet ditën e hënë në ora 11:00.

“Dorëheqja është shprehje e denjë e kurajos. jo gjithkush e zotëron atë” –dikur deklaronte i madhi Napoleon Bonaparta, prandaj un do të dal me kokën lartë, duke mos zbehur aspak unin tim për ti kontribuar vendit, por jo në këtë formë , jo me këtë qeverisje.

Sinqerisht,
I juaji Xhelal Memeti.

Komentet

  1. Nikki
    Nikki 16 June, 2017, 13:16

    Test Message

    Reply this comment

Shkruaj koment

Emaili juaj nuk do te publikohet.
Fushat e kerkuara*