Iniciohet grupi për reforma brenda PDSH-së – REFORMA me figura të reja politike

Iniciohet grupi për reforma brenda PDSH-së –  REFORMA me figura të reja politike

Duke konsideruar cenimin e demokracisë brenda subjektit politik sidomos gjatë zgjedhjeve të përgjithshme, pjesa dërmuese e ish kryesisë dhe njiherit këshilltarëve të kuvendit komunal , kanë marrë iniciativën për Reformimin e  PDSH-ës.

Pjesa e distancuar nga  Partia Demokratike Shqiptare dhe simpatizues të shumtë janë mbledhur  në kuvendin komunal për të diskutuar situatën e krijuar brenda partisë.

Pjesë e reformës tashmë janë figura të reja politike, duke përfshirë pjestarë nga shoqëria civile , kuadro me përgatitje të lartë profesionale dhe shumë studentë  e të rinjt të profileve të ndryshme.

Në këtë tubim u tha se PDSH -ë tashmë ka dal nga programi dhe koncepti i saj politik duke shkel rëndë parimet themelore mbi çka votuesit e kanë mbështetur për gjatë viteve.

Përmes një komunikate për opinion ata konfirmaur se është inicuar këshillin për reforma brenda PDSH-së të cilët nuk janë të kënaqur me udhëheqjen e Ragmi Mustafës në kë subjekt politik.

Kjo është komunikata për opionion:

 

Tags: PDSH, Reforma

Shkruaj koment

Emaili juaj nuk do te publikohet.
Fushat e kerkuara*