Në “VM Center” do të fillojë punën në muajin gusht banka komerciale

Në “VM Center” do të fillojë punën në muajin gusht banka komerciale

Pronari i qendrës tregtare në Preshevë “VM Center”, Faton Sylejmani ka nënshkruar kontratë me Bankën Komerciale për hapjen e ekspoziturës brenda objektit të kësaj qendre.

Banka do të fillon punën nga data 1 gusht i këtij vitit dhe do të punojë me orarë të plotë prej orës 09 deri në 16 në një nga zyret e objektit të qendrës tregtare “VM Center”.

VM Center për klientët e vet përveç shërbimeve tjera që ofron tani  e tutje  do të jetë në funksion edhe me shërbimet bankare si një alternativë e mirë për t’iu shmangur pritjeve të gjata në bankën e qytetit tw Preshevës.

Shkruaj koment

Emaili juaj nuk do te publikohet.
Fushat e kerkuara*