Papërgjegjshmëri, hedhin mbeturinat dhe i ndezin, intervenon Moravica

Papërgjegjshmëri, hedhin mbeturinat dhe i ndezin, intervenon Moravica

Deponia e qytetit në mines ishte pressure nga zjarri. Ky akt vie nga qytetarë të pandërgjegjshëm të cilët në mënyrë tinëzare hedhin mbeturinat dhe I ndezin ato duke mos menduar pasojat.

Ndërkaq Moravica sot në orët e hershëme të mengjesit ndërmori aksionin e fikjes së zjarreve në deponinë kryesore të qytetit.

Ne të gjithë jemi dëshmitar per erën e keqe dhe tymin që po ndihet sidomos në pjesen e eperme të qytetit si pasoj e këtyre zjarre, me këtë rast dëshirojmë të apelojmë tek të gjithë ata që ndezin kto zjarre që mos ta bëjnë një gjë të tillë sepse pasojat po i bartim të gjithë, thuhet no postimin e Moravica, transmetues zerilugines.com

“Ne mendojmë se tashë pas caktimit të një inspektori komunalë i cili do të meret enkas me deponinë kto zjarre do të jenë më të rralla por sidoqofë ne jemi të gatshëm të intervenojmë prapë nëse paraqitet e nevojshëme edhe pse mbetemi me shpresë se zjarre të tilla të mos përsëriten më”, përfundon  apeli I kësaj ndërmarrje. / Zerilugines.com

Shkruaj koment

Emaili juaj nuk do te publikohet.
Fushat e kerkuara*