Goditje e re, miratohet shtrenjtimi i rrymës prej 1 shtatorit

Goditje e re, miratohet shtrenjtimi i rrymës prej 1 shtatorit

Këshilli i Agjencionit për energjetikë në Serbi, në mbledhjen e vetë të rregullt është dakorduar me vendimin që çmimi i energjisë elektrike për shtëpit dhe ndërrmarjet e vogla të rritet për 2% nga data 1 shtatorë.

Ky vendim do të jetë fatal për familjet me kushte të vështira ekonomike, ndërsa në Preshevë këtë do ta pësojnë të gjithë pasi siç dihet në të shumtën e rasteve pagesat janë paushalle dhe në dëmë të xhepin të familjeve shqiptare. Ndërsa goditja tjetër është se po afrohet stina e vjeshtës dhe dimrit dhe energjia elektrike është më se e nevojshme. /Zerilugines.com

Shkruaj koment

Emaili juaj nuk do te publikohet.
Fushat e kerkuara*