Policia në Preshevë bëhet me vetura të reja luksoze

Policia në Preshevë bëhet me vetura të reja luksoze

Policia e komunikacionit në Preshevë ka kohë që has probleme me veturat zyrtare. Në disa raste ata janë shërbyer edhe me veturat  e tyre private. Megjithatë ata tashmë janë bërë me vetura luksoze.

Megjithatë drejtoria në Vranjë dhe stacionet policore në rrethin e Pçinjës janë pajisur me 26 vetura të reja që i ka dhuruar minisitra e punëve të brendshme e Serbisë.

Nga gjithsjet 710 vetura që janë ndarë në tërë Serbinë, Presheva është pajisur me 3 vetura të tipit “Shkoda Octavia”.

Shkruaj koment

Emaili juaj nuk do te publikohet.
Fushat e kerkuara*