Zëri Politik – Shqiprim Arifi, Armend Aliu & Arzana Bajrami (Video)

Zëri Politik – Shqiprim Arifi, Armend Aliu & Arzana Bajrami (Video)

z. Shqiprim Arifi, Armend Aliu dhe znj. Arzana Bajrami ne interviste per RTV ALDI ne emisionin Zeri Politik

Shkruaj koment

Emaili juaj nuk do te publikohet.
Fushat e kerkuara*