#ZonaExpress: “Të gjithë fitues, të gjithë humbës”

#ZonaExpress: “Të gjithë fitues, të gjithë humbës”

“Të gjithë fitues, të gjithë humbës”, është ky reportazhi që i dedikohet subjekteve politike në Kosovë , pas zgjedhjeve nacionale. Mungesa e numrave, historitë e koalicioneve dhe krijimi i qeverisë janë disa nga temat që shtjellohen në këtë reportazh të përgatitur nga Zona Express

Shkruaj koment

Emaili juaj nuk do te publikohet.
Fushat e kerkuara*