Daciq: Le të festoj Jonuz Musliu që ende nuk është në burg!

Daciq: Le të festoj Jonuz Musliu që ende nuk është në burg!

Thirjet e Jonuz Musliut në bashkim të Luginës së Preshevës me Kosovën janë një ëndërr e keqe dhe se ai duhet ta faleminderoj zotin që ende nuk është burgosur ende.

Sipas zv,kryeministrit serb Ivica Daçic, ka thënë  se BE nuk e konsideron se Presheva është “një rast specifik dhe unik” çka nuk do të më habiste, k duke reaguar në deklaratat e kryetarit të KNSH-së dhe Kuvendit të Bujanocit i cili pas deklarimit te Katanasve ftoi Beogradin dhe bashkësinë ndërkombëtare që ta njohin referendumin e shqiptarëve të Luginës me 1 dhe 2 mars të vitit 1992.

Shkruaj koment

Emaili juaj nuk do te publikohet.
Fushat e kerkuara*