HERO DHE FITUES I ÇMIMIT “FAIR PLAY”

HERO DHE FITUES I ÇMIMIT “FAIR PLAY”

Francis Kone ka fituar çmimin e futbollistit më fairplay nga FIFA.

Siç transmeton Indeksonline, ai fitoi këtë çmim, për shkak se ia shpëtoi jetën kundërshtarit të tij, portierit nga Çekia, Maritn Berkovec.

 

Shkruaj koment

Emaili juaj nuk do te publikohet.
Fushat e kerkuara*