Kryetari i LR PDSH Sami Salihu takim me përfaqësuesit e OSBE-së

Kryetari i LR PDSH Sami Salihu takim me përfaqësuesit e OSBE-së

Kryesuesi i këshillit inicues të LR-PDSH-së Sami Salihu, sot pati takim në Preshevë, me zëvendës shefin e misionit të OSBE-së Joseph Mellot si dhe shefin e zyrës në Bujanoc Giacomo Bosisio.

Në këtë takim u bisedua për situatën e krijuar politike në komunën e Preshevës si dhe për sfidat që e presin komunën në proceset e ardhshme, thuhet në komunikatën e publikuar nga subjekti më i ri politik në Preshevë, Lëvizja për Reforma në PDSH.

Shkruaj koment

Emaili juaj nuk do te publikohet.
Fushat e kerkuara*