(VIDEO) Pas debatit Mustafa Nano ‘vlerëson’ Elvis Naçin

(VIDEO) Pas debatit Mustafa Nano ‘vlerëson’ Elvis Naçin

Pas debatit mes Imamit Elvis Naçi dhe analistit Maustafa Nano duket se janë qetësuar gjakrat. Nano tha se kjo ishte hera e parë që e shikonte dhe e dëgjonte Naçin, ai e vlerësoi sepse ai nuk i bënte një lexim rigoroz doktrinave: “ Me vjen mirë që ti je tek ata mysliman që nuk bën leximin gërm për gërm të doktrinës dhe të Kuranit. Këtë duhet të kërkojmë jemi në 2017”.

Shkruaj koment

Emaili juaj nuk do te publikohet.
Fushat e kerkuara*