CAKTOHET ORARI I NDESHJEVE PËR KUPËN E BOTËS

CAKTOHET ORARI I NDESHJEVE PËR KUPËN E BOTËS

Ngjarja më e rëndësishme e futbollit, Kampionati Botëror do të zhvillohet nga 14 qershori i vitit të ardhshëm deri 15 korrik.

30 nga 32 skuadra tashmë kanë siguruar kualifikimin dhe që tani do të mundohen të rezervojnë hotelet si dhe tifozët të prenë biletat, transmeton Indeksonline.

Orari i Kupës Botërore të Futbollit 2018

Grupi A

14.06.2018, 17:00, Moskë: Rusi – A2

15.06.2018, 14:00, Yekaterinburg: A3 – A4

19.06.2018, ora 20:00, Shën Petersburg: Rusia – A3

20.06.2018, 17:00, Rostov-on-Don: A4 – A2

25.06.2018, 16:00, Samara: A4 – Rusi

25.06.2018, 16:00, Volgograd: A2 – A3

Grupi B

15.06.2018, 17:00, Soçi: B3 – B4

15.06.2018, ora 20:00, Shën Petersburg: B1 – B2

20.06.2018, 14:00, Moska: B1 – B3

20.06.2018, ora 20:00, Kazan: B4 – B2

25.06.2018, 20:00, Saransk: B2 – B3

25.06.2018, ora 20:00, Kaliningrad: B4 – B1

Grupi C

16.06.2018, 12:00, Kazan: C1 – C2

16.06.2018, 18:00, Saransk: C3 – C4

21.06.2018, 14:00, Yekaterinburg: C1 – C3

21.06.2018, 17:00, Samara: C4 – C2

26.06.2018, 16:00, Moska: C4 – C1

26.06.2018, 16:00, Soçi: C2 – C3

Grupi D

16.06.2018, 15:00, Moskau: D1 – D2

16.06.2018, ora 21:00, Kaliningrad: D3 – D4

21.06.2018, ora 20:00, Nizhny Novgorod: D1 – D3

22.06.2018, 17:00, Volgograd: D4 – D2

26.06.2018, ora 20:00, Rostov-on-Don: D2 – D3

26.06.2018, ora 20:00, Shën Petersburg: D4 – D1

Grupi E

17.06.2018, 14:00, Samara: E3 – E4

17.06.2018, ora 20:00, Rostov-on-Don: E1 – E2

22.06.2018, 14:00, Shën Petersburg: E1 – E3

22.06.2018, ora 20:00, Kaliningrad: E4 – E2

27.06.2018, ora 20:00, Moska: E4 – E1

27.06.2018, ora 20:00, Nizhny Novgorod: E2 – E3

Grupi F

17.06.2018, 17:00, Moska: F1 – F2

18.06.2018, 14:00, Nizhny Novgorod: F3 – F4

23.06.2018, 17:00, Soçi: F1 – F3

23.06.2018, ora 20:00, Rostov-on-Don: F4 – F2

27.06.2018, ora 16:00, Jekaterinburg: F2 – F3

27.06.2018, ora 16:00, Kazan: F4 – F1

Grupi G

18.06.2018, 17:00, Soçi: G1 – G2

18.06.2018, ora 20:00, Volgograd: G3 – G4

23.06.2018, 14:00, Moska: G1 – G3

24.06.2018, 14:00, Nizhny Novgorod: G4 – G2

28.06.2018, ora 20:00, Kaliningrad: G4 – G1

28.06.2018, 20:00, Saransk: G2 – G3

Grupi H

19.06.2018, 14:00, Moska: H1 – H2

19.06.2018, 17:00, Saransk: H3 – H4

24.06.2018, 17:00, Yekaterinburg: H4 – H2

24.06.2018, ora 20:00, Kazan: H1 – H3

28.06.2018, 16:00, Samara: H2 – H3

28.06.2018, 16:00, Volgograd: H4 – H1

Raundi i 16 (AF)

30.06.2018, 16:00, Kazan: Fitues Grupi C – Grupi i Dytë

30.06.2018, 20:00, Soçi: Fituesi Grupi A – Grupi i Dytë B

01.07.2018, 16:00, Moska: grupi fitues B – grupi i dytë A

01.07.2018, 20:00, Nizhny Novgorod: Fituesi Grupi D – Grupi i Dytë C

02.07.2018, 16:00, Samara: Fituesi Grupi E – Grupi i Dytë F

02.07.2018, 20:00, Rostov-on-Don: Grupi fitues G – Grupi i dytë H

03.07.2018, 16:00, Shën Petersburg: Fituesi Grupi F – Grupi i Dytë E

03.07.2018, ora 20:00, Moska: grupi fitues H – grupi i dytë G

Çerekfinalet (VF)

06.07.2018, 16:00, Nizhny Novgorod: Fituesi AF 1 – Fituesi AF 2

06.07.2018, 20:00, Kazan: Fituesi AF 6 – Fituesi AF 5

07.07.2018, 16:00, Samara: Fituesi AF 8 – Fituesi AF 7

07.07.2018, 20:00, Soçi: Fituesi AF 3 – Fituesi AF 4

Gjysmëfinalet (HF)

10.07.2018, 20:00, Shën Petersburg: Fituesi VF 2 – fitues VF 1

11.07.2018, 20:00, Moskë: fitues VF 4 – fitues VF 3

Lojë për vendin e tretë

14.07.2018, 16:00, Shën Petersburg: humbësi HF 1 – humbës HF 2

Finalja

15.07.2018, 17:00, Moskë: Fituesi HF 1 – Fituesi HF 2

Shkruaj koment

Emaili juaj nuk do te publikohet.
Fushat e kerkuara*