KF.Lugina e pa kënaqur me Organizatën për Kultur Fizike (Video)

KF.Lugina e pa kënaqur me Organizatën për Kultur Fizike  (Video)

Ndërkoh ajo që po ndodh me sportin në Preshevë është vertet për të ardhur keq,prej momentit kur K.F Lugina mori vendimin nga organet Komunale dhe iu aprovua kërkesa për shfrytzimin e Stadiumit të qytetit kishte pengesa nga persona të caktuar të cilët me qellim që të pengojn sukseset e këtij klubi dhe të sportdashesve ne pergjithesi tentuan qe ne menyr te vazhdueshme te demtojn imazhin e K.F Lugina,ata u arsyetonin se kinse fusha nuk eshte gati dhe te gjitha mjetet tjera te nevojshme qe ishin per mirmbajtjen e terenit i kishin fshehur neper shtepit e tyre dhe u arsyetonin kinse nga asnje pushtet lokal nuk kan absorbuar mjete financiare dhe teknike per terenin sportiv, me ç’rast pavarsisht kushteve te fushes qe asnjehere nuk u be prerja e barit deri ne perfundim te sezonit vjeshtor Lugina mbaroi me sukses te gjitha ndeshjet,por tani Organizata per Kultur Fizike ne Presheve nxjerr ne teren te gjitha paisjet dhe bene rregullimin e fushes ( prerjen e barit )

.K.F Lugina shpreh paknaqsin ndaj kesaj organizate dhe personave ne detyre qe tentojn te ulin vlerat e sportit ne Presheve dhe me gjere dhe kerkojm perkrahjen nga te gjithe sportdashesit dhe qytetaret se njehere e pergjithmon duhet ti themi JO njerezve qe njollosin imazhin dhe punen tonë të palodhshme qe një dite Presheva te frymoje lirshem ne Sport. Andaj u themi te gjitheve pavarsisht pengesave qe beni ne drejtim te Sportit e vecanerisht futbollit ne nuk do ndalemi së arrituri qellimin tone te paster ngritjen e nivelit sportiv dhe formimin e talenteve.
Ndihmoje Sportin, Ndihmoje Rininë,Ndihmoje Luginën…

 

Shkruaj koment

Emaili juaj nuk do te publikohet.
Fushat e kerkuara*