KF.Lugina kërkon pikët e radhës si vendas

KF.Lugina kërkon pikët e radhës si vendas

Gjiroja e XI-të Liga e Rrethit të Pçinjës
Data:11.11.2017
Dita:E shtunë
Ora:14.00
KF.Lugina ka vazhduar serin e fitoreve radhazi pas asaj jave qe lam pas ka fituar si musafir me rezultat të fell përball KF.Rota me rezultat 9:0 pikët e radhës i kerkon perball një rivali jo te fort në leter por djelmoshat Luginas me ngulm Duane 3 pikët e radhës përball Mladostit për te shpresuar titullin kampion.

K.F.LUGINA – Mladost Sojvonica

Stadiumi i qytetit Preshevë

Eja edhe ti jepi mbështetje djelmoshave të Luginës sepse ata janë e vetmja shpres për futbollin Preshevar.

Ndeshjet e mbetura KF.Treshnjevka Vs KF.Lugina dhe ndeshja më e zjarrt do të jet super perballja mes KF.Lugina Vs KF.Ternocit me këtë përballje te flakët përfundon kampionati vjeshtor.

Shkruaj koment

Emaili juaj nuk do te publikohet.
Fushat e kerkuara*