Klubi i futbollit “Tërnoci” kampion i transferimeve të lojtarëve

Klubi i futbollit “Tërnoci” kampion i transferimeve të lojtarëve

Drejtori i klubit futbollistik “ Tërnoci” , Enis Salihu gjatë një bisede për Titulli.com tha se po tregohen suksese në punën e tyre dhe janë arritur transferime të lojtarëve në klube të ndryshme në Serbi, Maqedoni dhe Zvicër.

“Është një rezultat i mirë i punës në klub si dhe angazhimit të lojtarëve interesimi i klubeve rajonale si dhe atyre regjionale për transfer të lojtarëve”, theksoi Salihu.

Ai u shpreh se lojtarët  i takojnë grupmoshave të ndryshme dhe kanë treguar sukses shumë të mirë në andaj edhe kanë zgjuar interesin e klubeve të tjera, shkruan Titulli, percjelle ZeriLugines.com

Këta janë  lojtarët të cilët janë transferuar në klube tjera janë:

Faton Xhemaili “Radnik”, Surdulicë

Nasuf Ibrahimi  “Radnik”,  Surdulicë

Admir Ibrahimi “Radnik”,  Surdulicë

Kadrush Fetahu “Radnik”,  Surdulicë

Arianit Ramadani “Radnik”, Surdulicë

Altin Limani “Radnik,  Surdulicë

Herolind Beqiri “Radnik”, Surdulicë

Riza Haliti “Wintetur”, Zvicër

Arlind Fejzullahu “Drita”, Gjilan

Harun Halimi “Rabotnicki”,  Shkup

Dominant Ramadani “Milano” Kumanovë

Tags: KF Ternpci

Shkruaj koment

Emaili juaj nuk do te publikohet.
Fushat e kerkuara*