LR PDSH zgjedh kryetarin e Forumit Rinor

LR PDSH zgjedh kryetarin e Forumit Rinor

Rinia e Lëvizjes për Reforms ka zhvilluar takim me aktivistët dhe kryetarët e nëndegëve.
Në këtë mbledhje u zgjodh kryetari i Forumit Rinor.
FR deri në kuvendin zgjedhor do ta udhëheqë Suejb Musliu, student i administratës publike.
Gjithashtu ky forum mori instruksionet për punën që i pret gjatë fushatës zgjedhore të 24 dhjetorit

Shkruaj koment

Emaili juaj nuk do te publikohet.
Fushat e kerkuara*