Mërgimtari Sefer Memeti që dha donacion me vlere prej 27-28 000 CHF për FHKL

Mërgimtari Sefer Memeti që dha donacion me vlere prej 27-28 000 CHF për FHKL

Mërgimtari nga malësia e Bujanocit z. Sefer Memeti-Malësori, ishte donatori i 300 palë veshjeve për punëtor shëndeti dhe 200 palë për pacient me vlerë dikund 27-28 000 CHF.
Donacioni ishte dhuruar falas nga z. Sefer për fondin duke e ditur se fondi gjithashtu do të dhuroj të njejtat falas.
Kryesia e Fondit falënderon z. Sefer Malësorin për mbështetje dhe për ofertën e bërë rishtas.

Ky është shkrimi i z. Sefer në lidhje me atë se çka ndodhi me shtëpinë e shëndetit në Preshevë.

Fondet humanitare skan të bëjn me ndonjë parti politike në e kuptojm vet termin Humanizëm ? I cili ju është dedikuar qendrave mjeksore rejonale .
Një gjë sdo e kuptoja me një arsytim kinse shkaku i donacionit i përdorur ?, rrall ndonjëher se ndodhin të gjitha donacionet vetëm të pa pèrdorura kjo do të thot mundësisht është vu ndonjë barier e pa kuptimt e rastit në fjal.
Duke e qen vet të njohur për situatën se në qfar gjendje janë spitalet dhe ambulancat të cilat janë në një gjendje të mjerueshme ,andaj aty ku mbyllen rrugët e vullnetit nga donatorët nuk do sjell ndonjë rezulltat të mirë.
Kjo dukuri kërkon që të sqarohen problemet konkrete të këtij donacioni i cili është dhuruar pikrisht nga Mërgimtarët e Zvicrrës dhe të mundsohen kushte adekuate jo vetëm për instutet mjeksore por kudo që është nevoja të hapin përspektiv që të vazhdojn rrugën e humanizmit pa asnjë penges me donacionet përkatse të cilat nuk do shkelin ndonjë norm ligjore.
Me rrespekt të gjith Mërgimtarët e fondit humanitar për Preshevë ,Medvegj dhe Bujanoc të cilët janë të vendosur ta vazhdojn rrugën humane,zoti i bekoft të gjith anëtaret dhe bashkpunëtoret e Fondit Humanitar Preshevë,Medvegj dhe Bujanoc të cilët jetojn dhe veprojn në Zvicërr.

Shkruaj koment

Emaili juaj nuk do te publikohet.
Fushat e kerkuara*