Takim zyrtar për situaten ekonomike-politike në Preshev

Takim zyrtar për situaten ekonomike-politike në Preshev

Takim zyrtar me shefin e OSBE z.Gjakomo Bosisio me seli në Bujanoc
Takimi iu dedikua situatës ekonomike-politike të Luginës si dhe zgjedhjeve të 24 dhjetorit dhe pritshmërit e rezultateve apo koalicioneve paszgjedhore.

Shkruan në rrjetin social Facebook Shukri Ymeri

Shkruaj koment

Emaili juaj nuk do te publikohet.
Fushat e kerkuara*