PVD dhe BDL reagojnë ndaj diskriminimit të Rtv Preshevës nga Organi i përkohshëm

PVD dhe BDL reagojnë ndaj diskriminimit të Rtv Preshevës nga Organi i përkohshëm

Ish kryetarja e Preshevës Ardita Sinani dhe njiherit kryetare e degës së PVD-ës në Preshevë, ka reaguar ndaj organit të përkohshëm të pushtetit lokal mbi diskriminimin e Rtv Presheva në ndarjen buxhetore pas rebalancit. Në këtë tendecë të mbylljes së Rtp nga organi i përkohshëm ka reaguar edhe përfaqësuesi i BDL-ës Muhamed Mustafa.

Tags: BDL, PVD, RTV Presheva

Shkruaj koment

Emaili juaj nuk do te publikohet.
Fushat e kerkuara*