BDL dhe NRP dorëzuan listën zgjedhore

BDL dhe NRP dorëzuan listën zgjedhore

Bashkimi Demokratik i Lugines dhe Nisma e Re Për Preshevën kanë dorëzuar listën e këshilltarëve të mundshëm për asamblen e ardhshme komunale. Më datë 24 dhjetor BDL – NRP  do të garojë me nr 6. Bdl dhe subjekti më i ri politik Nisma e re për Preshevën garojnë si koalicion parazgjedhor në zgjedhjet e ardhshme.

Tags: BDL, Nrp.LISTA

Shkruaj koment

Emaili juaj nuk do te publikohet.
Fushat e kerkuara*