UDSH garon me numrin 3 në zgjedhjet lokale në Preshevë

UDSH garon me numrin 3 në zgjedhjet lokale në Preshevë

komisioni komunal zgjedhor për p[pjesëmarrje në zgjedhjet lokale më 24 Dhjetor në komunën e Preshevës.

Kjo parti do të garojë me numrin 3 dhe ka listën prej 13 kandidatëve për këshilltarë komunal.

Në zgjedhjet lokale në komunë e Preshevës janë certifikuar deri më tani 8 lista zgjedhore të cilët od të garojnë për 38 ulëse në kuvendin komunal.

Tags: nr 3, UDSH

Shkruaj koment

Emaili juaj nuk do te publikohet.
Fushat e kerkuara*