(VIDEO) Edhe Kosova njoftohet me diskriminim e RTV Presheva

(VIDEO) Edhe Kosova njoftohet me diskriminim e RTV Presheva

Radio Televizioni publik i Kosovës për mes një kronike të të emirtuar në edicionin qendrorë të ljmeve fokus të veçant i ka dhënë edhe diskriminimit të RTV Presheva nga organi i përkohshëm i cili nuk i ndau mjete buxhetore.

Në këtë stori të gezetarit Baki Rexhepi kanë folur drejtori i RTV Presheva Ramiz Memeti dhe punëtorët e RTP të ciltë kanë thënë se komuna i ka ndarë afro 50 mijë euro një Tv privat dhe një organizate joqeveritare .

Ndiqni kronikën e RTK / Baki Rexhepi

Shkruaj koment

Emaili juaj nuk do te publikohet.
Fushat e kerkuara*