(VIDEO) Ragmi Mustafa, Naser Aziri dhe Sami Saliu dënojnë qasjen e organit të përkohshëm karshi RTV Presheva

(VIDEO) Ragmi Mustafa, Naser Aziri dhe Sami Saliu dënojnë qasjen e organit të përkohshëm karshi RTV Presheva

Përfaqësuesit e subjekteve politike në Preshevë kanë reaguar ndaj diskriminit që po i bëhet RTV Presheva në ndarjen buxhetore nga organi i përkohshëm. Sipas tyre RTV presheva nuk duhet anashkalaur nga qeverisja vendore, pasi ky institucion është themeluar nga kuvendi komunal i Preshevës dhe është boligim ligjor e moral që të fiancohet përdersa trajtohet dhe monitorohet nga kuvendi komunal i Preshevës.

RTV “Presheva” reagim ndaj organit të përkohshëm: Tendencë e mbylljes së mediumit?

RTV Presheva reagon ndaj deklaratës së APN-ës, pse kryetari nuk tregon për ndarjen e mjeteve për Presheva.com dhe Rtv Aldi

Skandal:Presheva.com si shoqatë joqeveritare ka përfituar 23 mijë euro

PVD dhe BDL reagojnë ndaj diskriminimit të Rtv Preshevës nga Organi i përkohshëm

Rtv Presheva proteston kundër diskriminimit nga Organi i Përkohshëm, kështu duket ekrani i TVP

 

Shkruaj koment

Emaili juaj nuk do te publikohet.
Fushat e kerkuara*