Komuna e Bujanocit nderon me mirënjohje “Post Mortum” Jonuz Musliun për avancim e pozitës shqiptare

Komuna e Bujanocit nderon me mirënjohje “Post Mortum” Jonuz Musliun për avancim e pozitës shqiptare

Kryetari i komunës së Bujanocit, Shaip Kamberi, nderoi me mirënjohje “Post Mortem”, kryetarin e ndjerë të Kuvendit komunal të Bujanocit, Jonuz Musliu.

Mirënjohja i është  ndarë  Jonuz Musliut për kontributin e dhënë në zhvillimin dhe avancimin e pozitës së shqiptarëve në Komunën e Bujanocit, në Kabinetin e kryetarit të komunës, e pranuan familjarë të Jonuz Musliut.

Jonuz Musliu ishte kryetar i kuvendit komunal të Bujanocit edhe gjatë mandait të fudnit qeverisës.

Shkruaj koment

Emaili juaj nuk do te publikohet.
Fushat e kerkuara*