Në njësinë Nr.5, Lista serbe mund tri partit shqiptare

Në njësinë Nr.5, Lista serbe mund tri partit shqiptare

Rivotimi në njësinë nr 5, ka nxjerrë listën serbe fituese në këto zgjedhje duke ia siguaruar dy mandate pas 6 vite jasht kuvendit komunal. Edhe pse në këtë njësi sipas të dhënave kishte vetëm 5 votues serb faktet tregojnë se 36 vota shqiptare shkuan për Listën serbe.

Por më denigruese është fakti se Lista serbe ka arrit ti mposht bashk tri subjektet politike shqiptare BDL, UDSH dhe PD të cilat së bashku kanë arrit të marrin vetëm 38 vota.

Shkruaj koment

Emaili juaj nuk do te publikohet.
Fushat e kerkuara*