OVL e UÇPMB-së: Ngushëllime familjes Musliu dhe të gjithë shokëve të idealit kombëtar

OVL e UÇPMB-së: Ngushëllime familjes Musliu dhe të gjithë shokëve të idealit kombëtar

Organizata e veteranëve të UÇPMB-së në Bujanoc ka dërgua telegram ngushëllim për vdekjen e veprimtarit të çështjes kombëtare Junuz Musliut.

Kjo është letra e OVL së UÇPMB-së në Bujanoc:

Organizata e veteranëve të UÇPMB-së në Bujanoc, me indinjatën më të thellë pranoi lajmin për vdekjen e veprimtarit të çështjes kombëtare Jonuz Musliut.

Ai ishte pjestarë i UÇK-së dhe përfaqësues politik i UÇPMB-së.

Aktualisht ishte Kryetar i kuvendit komunal të Bujanocit dhe Kryetar i Këshillit Kombëtar të Shqiptarëve të Kosovës lindore. Të qoftë i lehtë dheu i kësaj toke.

Ngushëllime familjes dhe të gjithë shokëve të idealit kombëtar.

OVL Bujanoc

Shkruaj koment

Emaili juaj nuk do te publikohet.
Fushat e kerkuara*