Shqiprim Arifi kryetar i Preshevës

Shqiprim Arifi kryetar i Preshevës

Në mbledhjen e I-rë të kuvendit komunal të Preshevës, menjëher pas mbledhjes konstituive të kuvendit Komunal, ku u zgjodhën organet udhëheqëse të kuvendit, u votua edhe për kryetarin e komunës, zv kryetarin e komunës dhe antarëve të këshillit komunal.

Kryetar i Komunës së Preshevës është zgjedhur me 20 vota pro, Shqiprim Arifi.

Ndërsa, zëvendës kryetar i komunës së Preshevës është zgjedhur Armend Aliu, i cili mori 20 vota të këshilltarëve të kuvendit komunal.

Shkruaj koment

Emaili juaj nuk do te publikohet.
Fushat e kerkuara*