Të hënën seanca konstituive

Të hënën seanca konstituive

Sipas disa burimeve seanca e parë konstituive e kuvendit komunal në Preshevë do të mbahet ditën e hënë më 19 shkurt.

Në këtë seanc fillimisht do të çerfitifikohen mandatet e këshilltarëve komunal , ndërsa në rend dite do të jetë zgjedhja e kryetarit të komunës dhe kuvendit.  Shqiprim Arifi (APN) do të zgjidhet kryetar i Komunës, ndërsa Sami Salihu (LrPDSH) kryetar i Kuvendit Komunal.

(VIDEO) APN-LRPDSH konkretizojnë marëveshjen e koalicionit

Pas zgjedhjeve të parakoheshme të 24 dhjetorit, APN ka 15 këshilltarë, PDSH 11 këshilltarë, PVD 6 këshilltarë, LrPDSH 3 këshilltarë, Lista serbe 2 këshilltarë si dhe BDL/NRP 1 këshilltarë.

Shkruaj koment

Emaili juaj nuk do te publikohet.
Fushat e kerkuara*