(VIDEO) APN-LRPDSH konkretizojnë marëveshjen e koalicionit

(VIDEO) APN-LRPDSH konkretizojnë marëveshjen e koalicionit

Kryetari i Alternativës për Ndryshim, Shqiprim Arifi dhe kryetari i Lëvizjes për Reforma PDSH, Sami Salihu kanë nënshkruar marrëveshjeve politike për bashkëqeverisje me komunën e Preshevës.

Përfaqësuesit e dy listave zgjedhore përbëjnë 18 ulëse në kuvendin komunal ndërsa për të qeverisur me komunën e Preshevës nevojitet një shumicë prej 20 këshilltarëve.

Jo zyrtarisht mësohet se këtij koalicioni mundë t’i bashkëngjiten edhe 2 këshilltarë serb dhe pastaj do të kenë mundësin të formojnë organet e vetëqeverisjes lokale.

Shkruaj koment

Emaili juaj nuk do te publikohet.
Fushat e kerkuara*