Për fëmijën e katërt 18 mijë euro, Serbia në panik

Për fëmijën e katërt 18 mijë euro, Serbia në panik

Për lindjen e parë, nëna do të marrë 100.000 dinarë, për lindjen e fëmisë së dytë 10.000 dinarë në muaj për 24 muaj afat ndërsa nëna që lind fëmiun e tretë 12.000 dinarë në muaj për 10 vite.

Për lindjen e fëmiut të katërt, ndihma e përgjithshme do të jetë 18.000 euro. Shteti do të siguroj që secilin muaj nëna ti marrë në llogari këto të holla, ka thënë presidenti serb Aleksandar Vucic, transmeton presheva.com.

Vucic ka thënë se Serbia a 6.995.808 banor dhe se nëse vazhdon trendi negativ demografik, deri në vitin 2060 Serbia do të ketë ndërmjet 3.9 dhe 5.5 milionë banorë.

Shkruaj koment

Emaili juaj nuk do te publikohet.
Fushat e kerkuara*