Ndahet nga jeta ish kryetari i PDSH-ës, Zeqirja Fazliu

Ndahet nga jeta ish kryetari i PDSH-ës, Zeqirja Fazliu

Në moshën 78 vjeçare ka ndërruar profesori i Biologjisë Zeqirja Fazliu. Profesori i ndjerë ka qenë në pension ndërsa ka punuar si profesor i lëndës së biologiisë në Gjimnazin “Skenderbeu” në Preshevë. Fazliu ka qenë dhe kryetar nderi i Partisë Demokratike Shqiptare në Preshevë.

Varrimi i të ndjerit bëhet ditën e hënë, me datë 16 prill me namazin e Ikindisë.

Shkruaj koment

Emaili juaj nuk do te publikohet.
Fushat e kerkuara*