Nxënësit në pushim pranveror deri me 10 prill

Nxënësit në pushim pranveror deri me 10 prill

Nxënësit e shkollave fillore dhe të mesme nga dita e hënë zyrtarisht janë në pushim pranveror dhe në bankat shkollore do të kthehen me 10 prill.

Me kalendar shkollor është paraparë që pushimi pranveror të zgjwt nga 2 deri 9 prill dhe kur lidhet me vikendin, nxënësit kanë 10 ditë pushim.

Gjysmëvjetori i dytë për nxënësit e klasave të teta përfundon me 31 maj ndërsa klasave tjera me 14 qershor.

Shkolla për maturantë përfundon me 24 maj ndërsa për të tjerët me 21 qershor.

Shkruaj koment

Emaili juaj nuk do te publikohet.
Fushat e kerkuara*