Preshevari në bastore fitoi dje 470.000 dinarë me 300 dinarë (tiketa fituese)

Preshevari në bastore fitoi dje 470.000 dinarë me 300 dinarë (tiketa fituese)

Në një bastore në Preshevë, një Preshevar, me një tiketë basti të cilën e ka paguar 300 dinarë ka luajtur për të qëlluar rezulatin e pesë ndeshjeve.
Ai me këtë rast ka luajtur ndeshje të ligës angleze dhe ka fituar 459.403 dinarë dhe bonus 13.380 dinarë.

Është interesante se të gjitha ndeshjet i ka luajtur me orar 16 dhe tri ndeshje i ka luajtur rezulatin X-1 dhe dy tjetat X-2.

Shkruaj koment

Emaili juaj nuk do te publikohet.
Fushat e kerkuara*