Apple në gjyq për shkak të kufjeve “të rreme”

Apple në gjyq për shkak të kufjeve “të rreme”

Një gjykatë amerikane ka vendosur të ndërmarrë veprime ligjore kundër Apple për shkak se kufjet e kompanisë nuk mbajnë baterinë ashtu sikurse është reklamuar.

Shtatë konsumatorë nga qytete të ndryshme amerikane thonë se kufjet e kompanisë Apple nuk janë ashtu sikurse janë reklamuar dhe nuk janë rezistuese as ndaj ujit.

Apple kishte promovuar se dëgjueset Powerbeats 2 kanë jetëgjatësi të baterisë prej gjashtë orësh, derisa Powerbeats 3 deri në 12 orë, transmeton KosovaPress.

Por, kjo është demantuar nga disa konsumatorë, sipas të cilëve kufjet e blera nuk kanë këtë jetëgjatësi të baterisë.

Kompania Apple pret që të gjitha akuzat të hidhen poshtë, shkruan BBC.

Tags: Aple, kufje

Shkruaj koment

Emaili juaj nuk do te publikohet.
Fushat e kerkuara*