Kryetar LR-PDSH, Sami Salihu uron muslimanët për muajin e shenjtë të Ramazanit

Kryetar LR-PDSH, Sami Salihu uron muslimanët për muajin e shenjtë të Ramazanit

Kryetari i LR-PDSH, njiherit i kuvendit komunal Sami Salihu me rastin e muajit të shenjtë të Ramazait ka uruar të gjithë besimtarët mulimanë në Luginë të Preshevës e më gjerë.

Me rastin e fillimit të muajit të shenjtë të Ramazanit gjithë besimtarëve islam i’u dëshirojmë agjerim të lehtë.

Muaji i Ramazanit është ndër obligimet më fisnike në të cilën kultivohen vlera njerëzore dhe humane, toleranca, respekti i ndërsjelltë dhe dashuria midis njerëzve.
Urojm që ky muaj i shenjtë të pasqyrojë në mënyrë të denjë bindjen fetare dhe sprovën për t’iu përkushtuar lartësimit shpirtërorë si dhe urojm gjithashtu të gjejë familjet tuaja në harmoni, mirëqenie, lumturi dhe dashuri.

Kryetari i LR-PDSH
Sami SALIHU

Shkruaj koment

Emaili juaj nuk do te publikohet.
Fushat e kerkuara*