Mishi i derrit dhe coca cola!!! (Mos te të ikë pa e Lexuar)

Mishi i derrit dhe coca cola!!! (Mos te të ikë pa e Lexuar)

Shikoni në filmimin e mëposhtëm se si krimbi detyrohet te dal prej mishit te derrit pasi qe me pare i është vënë Coca Cola.

Falënderuar qoftë Allahu që na e ndaloi këtë mish të ndyrë!

Studiuesja, Dr. Amal Ahmed, ne gazetën egjiptase Esjut, nr. Janar 2005, ka vërtetuar shkaqet e ndalimit te mishit te derrit. Po kështu ka vërtetuar se vet derri konsiderohet epidemik, që ec me katër këmbë ngase gjaku i tij përmban te gjitha llojet e epidemive dhe krimbave, si: krimbin e rrafshet, krimin shirit, krimbin cilindrik, krimbin me gjemba, etj.

Dr. Amali vërtetoi po ashtu se ngrënia e mishit te tij përveç qe shkakton sëmundjet me te renda tek njeriu, shkakton po ashtu edhe disa veti dhe tipare te liga, si: jo xhelozia për femrën apo anasjelltas, ngase e vetmja kafshe qe nuk ndien xhelozi për mashkullin/femrën e vet është derri, dhe fatkeqësisht, edhe ne shoqëritë perëndimore ku konsumohet me te madhe mishi i derrit vërehen tipare te tilla.

Pastaj derrat ushtrojnë marrëdhëniet bashkërisht, cilësi këto te shfaqura edhe ne perëndim, dhe nuk di nëse bota perëndimore pas tere atij përparimi qe ka bere ne shkence, pas tere atyre zbulimeve qe kane bere për demet e mishit te derrit do te vazhdoje te haje mishin e derrit apo jo?!

Fatkeqësisht këto shoqëri perëndimore akuzojnë muslimanët me dekadence edhe pse Islami para me shume se 1400 vitesh ka ndaluar ngrënien e mishit të derrit. Pastaj derri ka një pamje te neveritshme, qe njeriu nuk mund ta duroje dot pamjen e tij. Mjafton qe Allahut çifutet i përshkroi dhe shndërroi dy here ne majmune dhe derra, dhe mu për këtë çifutet nuk e hane mishin e derrit,. Ata thonë: “Si ta hamë vetveten tone” ngase dy here u shndërruan ne majmune e derra; një here ne tregimin e tryezës ndërsa herën tjetër ne tregimin e As’habu’s sebt-ëve.

Shikoni se si Islami ndalon vetëm ato qe janë te dëmshme dhe falënderojeni Allahun për begatinë e kësaj feje!

Ky material është përcjellur nga Dr. Ejmen Salih, profesor ne Fakultetin Islamik ne University Brunei Darussalam.

Shkruaj koment

Emaili juaj nuk do te publikohet.
Fushat e kerkuara*