Përplasje në mes kryetarit të Kuvendit Sami Salihu dhe kryetarit të PDSH-së Ragmi Mustafa (Video)

Përplasje në mes kryetarit të Kuvendit Sami Salihu dhe kryetarit të PDSH-së Ragmi Mustafa (Video)

Seanca e IV-të ka vazhduar përsëri me konflikte,  ku këtë radhë protagonist ishin kryetari i kuvendit Sami Salihu dhe kryetari i PDSH Ragmi Mustafa.

Debati ka eskaluar kur Ragmi Mustafa e quan kryetarin e kuvendit Sami Salihun hajn, dhe pas këtij momenti Salihu nuk u durua duek ia thënë një nga një Mustafës,  se ai është krimineli i cili zhvati qytetarët e Preshevës për 12 vite. Mustafa para kamerave po ashtu ka kërcënuar kryetarin e kuvendit, por ky i fundit prapë nuk është zbrabsur duke ia bërë me dije Mustafës se ky koalicion do të vazhdojë edhe nëse  Ragmi Mustafa shet banesat për të blerë këshilltarët.

Shikoni videon e më poshtme:

Shkruaj koment

Emaili juaj nuk do te publikohet.
Fushat e kerkuara*