Shkodran Tolaj: Dua te jetoj ne Medvegjë – Takimet e Vendlindjes

Shkodran Tolaj: Dua te jetoj ne Medvegjë – Takimet e Vendlindjes

Shkodran Tolaj: Dua te jetoj ne Medvegjë

Kengetari I mirenjohur Shkodran Tolaj ne manifestimin ” Takimet e Vendlindjes ” ne Tupalle te Medvegjes u shpreh I kenaqur me bukurite e natyres se Medvegjes poashtu edhe me mikpritjen e atdhedashurine e njerezve te kesaj komune, ai poashtu tha se deshiron qe “vellazerit e tij” te Medvegjes tia dhuronin nje toke per ta ndertuar nje shtepi ne ate vend. Ate dite me nje maj, Tupalla e Medvegjes ishte e mbushur me njerez shqiptare te kesaj treve dhe Medvegja u duk si dikur, shqiptare. Kenget dhe atmosfera dhe emocionet nga zeri I Shkodranit ne kete vend do te mbesin te paharruara. Mbas mbarimit te keti manifestimi shumica e shqiptareve qe jane nga Medvegja por te shperngulur ne Kosove, u kthyen per ne Kosove, duke mare me vete kujtimet me te mira nga Medvegja deri ne takimin e ardhshem!

Shkruaj koment

Emaili juaj nuk do te publikohet.
Fushat e kerkuara*