Zotëri President – Reklama që po shënon këtë Ramazan (Video)

Zotëri President – Reklama që po shënon këtë Ramazan (Video)

Një video reklamë e cila po qarkullon në zoutube dhe rrjete sociale ka marrë vëmendjen e miliona njerzve. Në video shihet një voglush i cili i drejtohet liderëve botërorë duke nisur nga ai i SHBA,, Rusisë , Gjermanisë , Koresë së veriut por dhe liderve të tjerë botërorë që të ndalin luftërat mbi popullsinë e pafajshme sidomos në muajin e shenjtë të Ramazanit. Mesazhi adresohet për Palestinën ku regjimi i Izraelit kët javë la të vdekur afro 100 veta.

Shkruaj koment

Emaili juaj nuk do te publikohet.
Fushat e kerkuara*