Festivali i këngës për fëmijë ”Gëzimi Ynë 2018”

Festivali i këngës për fëmijë ”Gëzimi Ynë 2018”

Me datën 1, 2 dhe 3 qershor në Shtëpinë e Kulturës “Abulla Krashnica” në Preshevë do të mbahet festivali i këngës për fëmijë “Gëzimi Ynë” festivali fillon nga ora 20:40 në sallën e madhe të Shtëpisë së Kulturës ”Abdulla Krashnica” në Preshevë.

Ekipi i përzgjedhur nga organizatorët e festivalit janë: Skender Halimi, Vlorian Doda, Bashkim Halimi, Shkodran Aliu dhe Drenusha Halimi .

Juria profesionale përbëhet nga: Anita Hoxha – Tiranë, Besarta Murtezani – Tetovë, Arta Haziri Nuhiu – Gjilan dhe Muhamed Bislimi – Preshevë.

Festivali do të jetë garues  ku organizatorët i dëshirojnë suksese të gjithë këtyre talentëve të rinjë nga Presheva , Maqedonia dhe Kosova.

Shkruaj koment

Emaili juaj nuk do te publikohet.
Fushat e kerkuara*