religjion

Kthehu mbrapa
Lajme Lugina religjion

BIK në Preshevë shënon natën e madhe të Kadrit

Këshilli i bashkësisë islame të Kosovës në Preshevës ka mbajtur manifestim fetar me rastin e natës së madhe të Kadrit. Me këtë rast të pranishmëve iu është drejtuar kryetari i

Lajme Lugina religjion

(FOTO-VIDEO) BIP, mbajti mbrëmje KUR’ANORE

Në Shtëpinë e kulturës “Abdulla Krashnica” në Preshevë u mbajt “Mbrëmja Kur’anore” e organizuarr nga Bashkësia Islame e Preshevës dhe Medreseja e Luginës së Preshevës. Me zërin e tyre tejet