Shendetesi

Kthehu mbrapa
Shendetesi

Për Diabetikët – Natyra ofron zgjidhje

Diabeti apo sëmundja e fshehur tani po kthehet në një shqetësim të vërtetë për shkak të shifrave alarmante çdo vit. Diabeti është një sëmundje kronike, që ndodh kur pankreasi nuk

Shendetesi

Niveli i ankthit dhe mënyrat e përjetimit

Ankthi është një gjendje normale e njeriut që përjetohet me ndjenjën e frikës, shqetësimit dhe nervozizmit. Njerëzit e përballojnë ankthin në mënyra të ndryshme. Në realitetin e sotëm, plot ndryshime

Shendetesi

Nëse PINI BIRRË nga shishja apo kënaçja, bëni gabim të madh – ja përse GJITHMONË dhe duhet patjetër të pini nga gota

Për shumicën nuk ekziston freskim më i mirë sesa birra e ftohtë akull – derisa të mos krijohet stomaku i madh dhe i fryrë. Sado që të kënaqemi duke pirë

Shendetesi

Trajtimi i simptomave të alergjisë

Shumë persona vuajnë nga ndonjë alergji lidhur me ushqimet, detergjentët, metalet, kafshët. Në një darkë mund të ftosh shumë persona dhe kjo është normale, apo jo? Megjithatë ka gjasa që

Shendetesi

Akupunktura në Gjermani

Në maj të çdo viti, Shoqata e Akupunkturës dhe Trajtimeve Neurologjike organizon një trajnim njëjavor për trajtimet e Mjekësisë Tradicionale Kineze për mjekët gjermanë. Në këtë trajnim mbi akupunkturën mbi