Shendetesi

Kthehu mbrapa
Shendetesi

Doktorët ia ndaluan torturën e vajzës sepse ajo kish vdekur, por ajo që ndodhi pas 30 minutash do tíu habis.

Doktorët ia ndaluan torturën e vajzës sepse ajo kish vdekur, por ajo që ndodhi pas 30 minutash do tíu habis. Një çift që kishte dy fëmijë, Rodomir, 5 dhe Alesya,

Shendetesi

Alergjia ndaj kikirikut shërohet me kikirik

Fëmijët të cilët vuajnë nga alergjitë në kikirikë janë shëruar me sukses nga një metodë e re – duke ngrënë kikirikë. Një eksperiment i madh klinik tregoi se duke rritur

Shendetesi

Pse paraqitet dhimbja e kokës gjatë ushtrimeve

Nëse kur ushtroni keni probleme me dhimbjen e kokës, rriteni konsumin e ujit. Hidratimi i dobët i trupit është një nga shkaqet më të zakonshme të dhimbjes së kokës, përcjell

Shendetesi

Për Diabetikët – Natyra ofron zgjidhje

Diabeti apo sëmundja e fshehur tani po kthehet në një shqetësim të vërtetë për shkak të shifrave alarmante çdo vit. Diabeti është një sëmundje kronike, që ndodh kur pankreasi nuk

Shendetesi

Niveli i ankthit dhe mënyrat e përjetimit

Ankthi është një gjendje normale e njeriut që përjetohet me ndjenjën e frikës, shqetësimit dhe nervozizmit. Njerëzit e përballojnë ankthin në mënyra të ndryshme. Në realitetin e sotëm, plot ndryshime

Shendetesi

Nëse PINI BIRRË nga shishja apo kënaçja, bëni gabim të madh – ja përse GJITHMONË dhe duhet patjetër të pini nga gota

Për shumicën nuk ekziston freskim më i mirë sesa birra e ftohtë akull – derisa të mos krijohet stomaku i madh dhe i fryrë. Sado që të kënaqemi duke pirë

Shendetesi

Trajtimi i simptomave të alergjisë

Shumë persona vuajnë nga ndonjë alergji lidhur me ushqimet, detergjentët, metalet, kafshët. Në një darkë mund të ftosh shumë persona dhe kjo është normale, apo jo? Megjithatë ka gjasa që

Shendetesi

Akupunktura në Gjermani

Në maj të çdo viti, Shoqata e Akupunkturës dhe Trajtimeve Neurologjike organizon një trajnim njëjavor për trajtimet e Mjekësisë Tradicionale Kineze për mjekët gjermanë. Në këtë trajnim mbi akupunkturën mbi