Teklologji

Kthehu mbrapa
Teklologji

Prezentohet gjenerata e re e ushtarit Rus

Qendra per hulumtime ushtarake ruse ka paraqitur per publikun gjeneraten e re te pasjeve dhe veshjeve moderne te ushtarit rus, prototipi i pare i lansuar per publikun permban helmete super moderne te

Teklologji

Sulm tjetër kibernetik po prek mbarë globin

Një sulm i ri dhe më i fuqishëm kibernetik ka shkaktuar shqetësime të mëdha në të gjithë Europën dhe duket se është përhapur anembanë globit. Mbi 80 kompani në Rusi